HBO of WO student

Ben jij op zoek naar een baan die goed te combineren is met je studie? En wil jij naast geld verdienen ook jezelf ontwikkelen? Ga dan bij één van de opdrachtgevers van Studentalent aan de slag! Of je nu geïnteresseerd bent in een vaste of flexibele baan of eenmalige klussen, wij helpen je bij het vinden van een leuke en interessante baan!

Werken via Studentalent

Wanneer je via Studentalent aan het werk gaat verdien je niet alleen geld, maar helpen wij je tijdens je studie om alvast werkervaring op te doen voor de toekomst en je ambities waar te maken. Of je nu wilt werken in administratie, finance, zorg, ICT en klantcontactcenters. Er zijn verschillende vacatures bij diverse werkgevers in de regio’s Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Rotterdam en Utrecht. Ga bijvoorbeeld aan de slag als financieel medewerker, accountmanager, helpdeskmedewerker of als facilitair medewerker.

Binnenkort student?

Ga jij binnenkort studeren en zoek je een baan voor naast je studie? Ook voor aankomende enthousiaste en ambitieuze HBO en WO studenten hebben wij banen die perfect te combineren zijn met en aansluiten op je studie!

Registreren

Registreer je vandaag nog gratis via onze website en ga aan de slag bij één van de opdrachtgevers bij jou in de regio! Hoe meer gegevens je invoert in je account, des te beter wij de perfecte baan voor je kunnen vinden. Je kunt natuurlijk ook zelf onze vacaturepagina in de gaten houden en via je account reageren op vacatures.