Studentenvacatures Eindhoven

In Eindhoven wordt gewerkt aan de toekomst. Met innovaties en techniek. En met opleidingen die jou voorbereiden op die toekomst. Studeer jij in Eindhoven? En wil jij een bijbaan waarmee je genoeg verdient om van het studentenleven te genieten, maar tegelijkertijd ook werken aan jouw toekomst? Bekijk dan de studentenvacatures van Studentalent en ontdek hoe jij je bankrekening én je cv tegelijk kunt vullen!  

Studentenvacatures in Eindhoven

Studentalent in Eindhoven heeft alleen studentenvacatures voor studenten aan het hbo en de universiteit. Bovendien passen die vacatures passen perfect bij je opleiding. Advies geven over verzekeringen en leningen bij een klantcontactcenter in de financiële dienstverlening bijvoorbeeld, of een bijbaan als onderwijsassistent, medewerker in de kinderopvang of huiswerkbegeleider in het onderwijs. Want je bijbaan moet niet alleen geld opleveren, maar ook ervaring in jouw toekomstige werkveld. Geld verdienen én alvast kennismaken met de beste werkgevers: beter kan het toch niet? 

Leukste studentenvacatures

Omdat wij ons volledig richten op drie branches, kunnen we die drie branches ook echt door en door. We onderhouden nauwe contacten met onderwijs- en zorginstellingen en klantcontactcenters van bijvoorbeeld banken, verzekeraars en webshops. Zo vinden we voor jou altijd als eerste de leukste studentenvacatures in Eindhoven en omgeving.

Innovatief in studentenvacatures

Innovatie? Dat past bij Eindhoven. En bij ons. Bij ons regel je bijvoorbeeld alles – van je aanmelding tot je urenbriefje – digitaal. Solliciteren per video? Dat is mogelijk! Online inwerkprogramma’s? Hebben we! En we maken gebruik van digitale tools om de beste match tussen jou en werkgevers in Eindhoven te maken. Zo weet je zeker dat jouw bijbaan ook écht bij jou past!

Onze studentenvacatures in Eindhoven

Wil je weten wat we jou te bieden hebben? Hieronder vind je onze studentenvacatures in Eindhoven. Zit jouw ideale bijbaan erbij, dan kun je snel en eenvoudig online solliciteren. Is jouw perfecte studentenvacature er op dit moment niet? Geen probleem! Maak een account aan en je krijgt een seintje als de studiegerelateerde bijbaan die bij jou past, bij ons is binnengekomen. 

Studentenvacatures Eindhoven

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
109 vacatures