Talentvolle studenten met
motivatie en commitment

U zoekt flexibele medewerkers voor uw zorgorganisatie, onderwijsinstelling of klantcontactcenter. Ambitieuze aanpakkers, met een no-nonsensmentaliteit en een goed stel hersens. Studenten aan het hbo en wo, die snel leren en die in hun (bij)baan meer zoeken dan alleen geld verdienen. Wij hebben deze medewerkers voor u.

En ze zijn zo goed, dat u ze eigenlijk niet meer kwijt wilt!

Van langdurige opdracht tot korte challenge

Onze studenten zijn breed inzetbaar. Zoekt u iemand voor langere tijd? Of wilt u in korte tijd een (markt)onderzoek laten uitvoeren voor een vast bedrag? Onze database vol slimme studenten groeit elke dag. Daarom vinden we snel de juiste student.

Precies de juiste student

Onze studenten volgen een hogere opleiding en zijn ambitieus. De student die bij u komt werken, is gemotiveerd om nu al ervaring op te doen binnen uw vakgebied – en is dankzij onze online tool al ingewerkt voordat hij of zij bij u start! Studenten maken zich uw werkprocessen bovendien snel eigen. 

Smart tools, smarter match

Een student matchen we niet met een organisatie op basis van zijn blauwe ogen. Daar hebben wij tools voor. De talent scan, onboarding tool, personality insights module en video recruitment zijn hulpmiddelen om de juiste persoon sneller op de juiste plek te krijgen.