Werken als invalleerkracht

Ligt jouw toekomst in het basisonderwijs? Dan heb je gekozen voor het leukste beroep dat er is! Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van kinderen op een leeftijd waarin ze steeds veranderen en alles ontdekken wat de wereld te bieden heeft. Na je studie ga je dan lekker voor de klas staan. Maar wist je dat je ook tijdens je studie al aan de slag kan in het onderwijs? Bijvoorbeeld door te werken als invalleerkracht. 

Bijbaan als invalleerkracht

Als invalleerkracht vul je op een of meerdere basisscholen periodes van ziekte, drukte en verlof op. Omdat er op dit moment veel leerkrachten gezocht worden, is dit voor jou dé manier om het vak van leerkracht alvast goed te leren kennen. Je kunt op diverse scholen en met diverse groepen worden ingezet en zo ontdek je welke doelgroep jou het beste ligt. En kun je ook alvast kennismaken met werkgevers in het onderwijs. Zo heb jij straks een streepje voor, wanneer je je felbegeerder diploma eindelijk in handen hebt! 

Invalleerkracht op basisschool

Om te kunnen werken als invalleerkracht moet je natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. Je moet bijvoorbeeld in het derde of vierde jaar van de pabo zitten of een diploma Onderwijsassistent op mbo-4-niveau hebben. Ook moet je VOG van maximaal zes maanden oud bezitten én moet je een klas in het gareel kunnen houden. Is jouw passie het onderwijs en ben jij een verantwoordelijke en representatieve persoon? Dan is werken als invalleerkracht voor jou dé perfecte bijbaan! 

Vind jouw bijbaan als invalleerkracht

Lijkt het jou leuk om niet alleen je bankrekening, maar ook je cv te vullen door te werken als invalleerkracht? Dan is Studentalent hét startpunt naar jouw ideale bijbaan! We hebben vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Eindhoven en Utrecht, maar onze vacatures als invalleerkracht bij basisscholen zijn er in veel meer plaatsen. Zo is er altijd een leuke bijbaan bij jou in de buurt. Bekijk hieronder alvast onze vacatures als invalleerkracht. Zit er op dit moment niets voor je bij? Schrijf je dan in voor een vacature-alert of maak een profiel aan en je mist nooit meer een vacature!

Vacatures invalleerkracht

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
3 vacatures