Werken als onderwijsassistent

Ligt jouw passie bij het onderwijs? Doe jij een opleiding aan de pabo of studeer je in een richting als pedagogiek? En kun je niet wachten om ervaring op te doen in het werken met kinderen? Dan biedt Studentalent jou dé kans om al tijdens je studie kennis te maken met jouw toekomstige werkveld: werken als onderwijsassistent!

Bijbaan als onderwijsassistent

Als onderwijsassistent kun je op zowel de basisschool als op een middelbare school gaan werken. Je ondersteunt de docent met diverse taken en je kunt bijvoorbeeld worden ingezet om leuke activiteiten te organiseren voor de leerlingen of om contact te onderhouden met hun ouders. Het deelnemen aan vergaderingen hoort ook bij je werk als onderwijsassistent. 

Leuke baan voor studenten

Werken als onderwijsassistent is dé leukste baan voor studenten die hun toekomst voor de klas zien. Want het is niet alleen een perfecte manier om geld te verdienen, je cv geef je er ook meteen een boost mee – en zo kickstart jij je carrière in het onderwijs! Daarnaast is het de uitgelezen manier om kennis te maken met veel scholen en onderwijsmethoden. Zo ontdek je wat jij leuk vindt én maak je kennis met de beste werkgevers in het onderwijs. Daardoor heb jij een streepje voor als je straks eenmaal gaat solliciteren na je studie! 

Vind jouw bijbaan als onderwijsassistent

Bij Studentalent zijn we altijd op zoek naar enthousiaste onderwijsassistenten. We zijn gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, maar ook buiten deze steden hebben we vaak leuke vacatures voor onderwijsassistenten. Hieronder vind je de vacatures die we op dit moment hebben. Staat jouw ideale bijbaan er nog niet tussen? Maak dan alvast een profiel aan en je bent de eerste die het weet als er wél een functie vrijkomt die perfect bij jou past! 

Vacatures onderwijsassistent

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
3 vacatures