Werken als pedagogisch medewerker

Werken met kinderen is het leukste wat er is. Ze laten je iedere keer weer versteld staan met hun vindingrijke uitspraken en het is lekker vrolijk en druk. Als pedagogisch medewerker mag je bovendien een bijdrage leveren aan hun opvoeding en ontwikkeling. En het leuke is: werken als pedagogisch medewerker is prima te combineren met je studie aan bijvoorbeeld de pabo of een andere studierichting, zoals pedagogiek!

Bijbaan als pedagogisch medewerker

Er zijn natuurlijk heel veel leuke bijbanen voor studenten. Maar is het niet veel mooier wanneer je met je bijbaan niet alleen geld verdient, maar tegelijkertijd ook alvast ervaring opdoet in je toekomstige werkveld? Zodat je niet alleen je bankrekening, maar ook je cv vult? Die kans biedt Studentalent jou, wanneer je kiest voor een bijbaan als pedagogisch medewerker. Je kunt datgene wat je op school leert, meteen in de praktijk brengen. Dat helpt jou niet alleen bij het ontwikkelen van jouw eigen skills, maar de ervaring die je opdoet kan je ook tijdens stages of op school van pas komen. 

Studentenuitzendbureau voor onderwijs

Een bijbaan die bij je studie past, vind je niet bij elk uitzendbureau. Daarom is Studentalent gespecialiseerd in studiegerelateerde bijbanen in drie branches: zorg, klantcontact en onderwijs. Wij zijn dus volledig gespecialiseerd binnen jouw toekomstige vakgebied en we kennen de werkgevers door en door. Zo hebben we altijd als eerste de leukste vacatures en kun jij via ons snel gaan werken als pedagogisch medewerker op bijvoorbeeld een BSO of een kinderdagverblijf. 

Vind jouw studentenbaan als pedagogisch medewerker

Studentalent is gevestigd in de studentensteden Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam en in deze regio’s vind je dan ook de meeste van onze bijbanen in het onderwijs. Maar ook buiten deze steden kun je aan de slag als pedagogisch medewerker en hebben we de leukste vacatures waarbij je ervaring opdoet in het werken met kinderen. Ook werken als pedagogisch medewerker naast je studie? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog, of schrijf je in en blijf op de hoogte van de leukste bijbanen in het onderwijs! 

Vacatures pedagogisch medewerker

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
15 vacatures