Werken als surveillant

Je kunt een speld horen vallen. De ene student zweet peentjes, terwijl hij over zijn tentamen gebogen zit. De ander vliegt als een razende door de opgaven heen. Een tentamen is een spannend moment, dat eerlijk en goed moet verlopen. Dit komt jou als student natuurlijk bekend voor. Vind jij het ook altijd zo prettig als een tentamen goed georganiseerd is en vlot verloopt? En lijkt het jou leuk om, naast je studie, geld bij te verdienen? Dan heeft Studentalent voor jou de perfecte bijbaan: werken als surveillant bij tentamens of examens! 

Surveillant: pittige functie

Werken als surveillant lijkt makkelijk, maar het is uitdagender dan je denkt. Want je moet stevig in je schoenen staan en goed overzicht kunnen houden op alles wat er gebeurt in de tentamenzaal. Verder zorg je ervoor dat iedere student het juiste tentamen krijgen. En natuurlijk is het jouw taak om te zorgen dat een tentamen eerlijk verloopt. Afkijken bij de buurman of een ingenieus spiekbriefje? Jij ziet het meteen en treedt adequaat op! 

Surveillant tentamenperiode

De tentamenperiodes van de verschillende scholen en universiteiten vallen meestal niet tegelijk. Dus hoef je niet bang te zijn dat je geen tijd hebt om te werken, omdat je zelf volop met je neus in de boeken zit. Je surveilleert namelijk nooit tijdens tentamens van je eigen opleiding of onderwijsinstelling. Zo kunnen we jou altijd zodanig inplannen dat het werken als surveillant perfect te combineren valt met je eigen studie. Ook inwerken is goed geregeld. We werken daarvoor onder meer met een online tool, Appical, waarmee jij al vóór je eerste werkdag weet waar je moet zijn en hoe alles werkt op de school of universiteit waar jij gaat werken als surveillant.

Vind jouw bijbaan als surveillant

Lijkt surveilleren op tentamens en examens jou ook een leuke manier om geld bij te verdienen, zodat je nog meer kunt genieten van het studentenleven? Dan is Studentalent voor jou hét startpunt! We hebben vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam, maar ook in andere plaatsen kun je aan de slag als surveillant. Je vindt hieronder alle vacatures voor surveillant op een rijtje en je kunt meteen solliciteren. Staat jouw ideale bijbaan er nog niet bij? Schrijf je dan in en je mist geen enkele vacature meer. 
 

Vacatures surveillant

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
18 vacatures