Freo

Je wilt lekker werken, leuke collega's en een uitdagende baan met goede voorwaarden. Je wilt van betekenis zijn en dat kan bij Freo.

Freo is 100% dochter van 1 van Nederlandse grootste banken. Een professionele en speelse werkomgeving. Georganiseerd, maar met de vrijheid om je zelf te ontwikkelen en te werken aan je toekomst.

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan of startersfunctie, Freo is benieuwd naar jou! 

//www.studentalent.nl/files/original/199/logo-freo.png

Freo in een Notendop

Freo is dé online specialist in persoonlijke leningen. Met een enthousiaste club van professionals zorgen zij voor een tevreden klant! Om dit te bereiken zet het team van Freo net een stapje extra. Met energie, enthousiasme en een persoonlijke aanpak worden klanten zo goed mogelijk geholpen. Daarnaast blijft Freo zich ontwikkelen op het gebied van klanttevredenheid en producten. Freo wordt door veel klanten beoordeeld met een hoog cijfer. Ga jij ook voor happy customers? 

Freo in een Notendop

Fleur, Klantenservice medewerker

Meedenken met Freo

"Bij Freo krijg je kansen om te laten zien wie je bent en wat je in je mars hebt. Wanneer je initiatief toont en zelf met ideeën komt kan het vervolgens mogelijk zijn dat je de kans krijgt om jouw ideeën verder uit te werken binnen het bedrijf. Erg stimulerend en motiverend!"

Karin, Klantenservice medewerker

Freo voelt als familie

"Freo voelt voor mij als familie, het welbekende warme bad waar je terecht komt zodra je binnen stapt. Een bedrijf waar professionaliteit en gezelligheid met elkaar samen gaan. Freo denkt met de klanten mee en wil iets goeds doen voor de klant, dat vind ik erg belangrijk."

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
5 vacatures