Freo

Je wilt lekker werken, leuke collega's en een uitdagende baan met goede voorwaarden. Je wilt van betekenis zijn en dat kan bij Freo.

Freo is 100% dochter van 1 van Nederlandse grootste banken. Een professionele en speelse werkomgeving. Georganiseerd, maar met de vrijheid om je zelf te ontwikkelen en te werken aan je toekomst.

Of je nu op zoek bent naar een bijbaan of startersfunctie, Freo is benieuwd naar jou! 

//www.studentalent.nl/files/original/185/logo-freo.png

Freo in een Notendop

Freo is dé online specialist in persoonlijke leningen. Met een enthousiaste club van professionals zorgen zij voor een tevreden klant! Om dit te bereiken zet het team van Freo net een stapje extra. Met energie, enthousiasme en een persoonlijke aanpak worden klanten zo goed mogelijk geholpen. Daarnaast blijft Freo zich ontwikkelen op het gebied van klanttevredenheid en producten. Freo wordt door veel klanten beoordeeld met een hoog cijfer. Ga jij ook voor happy customers? 

Freo in een Notendop

Bo, klantenservice medewerker

Freo voelt als "thuis"

"Uit het voeren van gesprekken met klanten haal ik onwijs veel energie. Mijn eerste dag bij Freo voelde meteen goed, iedereen doet zijn best om je 'thuis' te laten voelen." 

Ralf, Klantenservice medewerker

100% inzet en feestjes op zijn tijd

"Werken bij Freo staat in mijn ogen voor: Professionaliteit, zelfontwikkeling, integriteit, prettige collega's en bovenal een fijne sfeer op de werkvloer! Freo is een plek waar werk en ontspanning hand in hand gaan; 100% inzet en hard werken, maar zeker ook ruimte voor een feestje op z'n tijd!"

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
6 vacatures