Isala Klinieken

Jij zoekt twee dingen: een lekker salaris en een mooi cv. Hierbij krijg jij ook nog eens de kans om van belang te zijn in één van de grootste ziekenhuizen van Nederland. Dit allemaal terwijl je getraind wordt, cursussen krijgt én enorm waardevolle werkervaring opdoet.

Je kan ervoor kiezen om flexibel ingezet te worden óf om deel te nemen aan het prestigieuze traineeship, waarbij je na 18 maanden een volleerd functioneel beheerder zal zijn en een vaste baan hebt. De ervaring die je opdoet met EPD-gerelateerde trajecten is waardevol. Dit zorgt ervoor dat jouw cv bovenaan de lijst staat van alle ziekenhuizen! 

//www.studentalent.nl/files/original/196/logo-isala-klinieken.png

Werken bij Isala Klinieken Zwolle

Het Isala Ziekenhuis behoort tot een van de grootste ziekenhuizen van Nederland en is een enorm dynamische omgeving. Als je om je heen kijkt zie je overal artsen, verpleegkundigen, patiënten en ondersteunend personeel lopen of rennen. De grootte van het ziekenhuis heeft geen invloed op de werkwijze van Isala. Er wordt namelijk volop ingezet op een persoonlijke werkwijze en de werknemers krijgen een gerichte begeleiding waardoor zij door kunnen groeien via de Isala Academie.

Werken bij Isala Klinieken Zwolle

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
0 vacatures