Werken in de ICT

Werken in een wereld vol met innovaties en snelle veranderingen is zeer uitdagend. Werkzaamheden hebben te maken met vele soorten integraties, optimalisaties en upgrades van software en hardware. Digitalisering, cloud, mobiel, beveiliging en ‘Internet-of-Things’ hebben een relatie met alle facetten van organisaties. Daarom is de ICT wereld ook groeiend, aangezien de dienstverlening ingezet kan worden op software projecten tot aan support callcenters. Opdrachtgevers zijn dus juist op zoek naar HBO/WO studenten en starters die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkeling en een bijdrage kunnen leveren.

Naast geld verdienen ook jezelf ontwikkelen

Naast een leuke en goedbetaalde baan in deze branche bieden wij je de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen en je carrière een boost te geven.
Je krijgt de mogelijkheid om je ICT, project en advies vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast heeft een baan in de ICT vaak te maken met de moderne technologieën, waarbij je de mogelijkheid krijgt om een kijkje te nemen in de toekomst van je carrière.

Om in de ICT aan de slag te kunnen

  • Heb je HBO/WO werk- en denkniveau
  • Heb je affiniteit met ICT software en hardware
  • Breng je werkzaamheden in kaart en geef je advies
  • Ben je flexibel inzetbaar en werk je projectmatig met deadlines