Administratie in finance

De financiële wereld is een dynamische, met snel wisselende wet- en regelgeving. Daardoor kan er op zeer korte termijn extra capaciteit nodig zijn op één van uw andere afdelingen. Ook dan bieden studenten uitkomst. Studentalent heeft ervaring met het snel op- en afschalen van een team studenten bij administratieve projecten, digitaliseringsprocessen en jaarafsluitingen.

Snel een ingewerkte administratie medewerker voor uw finance afdeling

Wij kennen de financiële sector, denken met u mee hoe uw flexibele schil het meest optimaal kan voldoen aan uw wensen en de gestelde WFT eisen. Bovendien worden we ondersteund door moderne technologie die efficiënt plannen van uw flexibele pools mogelijk maakt.

De financiële sector varieert van banken, verzekeraars en kredietverstrekkers tot zorgverzekeraars en tussenpersonen. Van kleine bedrijven tot de grootste multinationals. Wij bemiddelen al jaren HBO/WO studenten naar functies in het bank- en verzekeringswezen. Onze HBO/WO studenten worden binnen de financiële dienstverlening ingezet op administratieve functies zoals onder andere polis- en data beheer.

Onze dienstverlening in de finance:

Het inzetten van HBO/WO studenten werkt succesvol, omdat ze goed overweg kunnen met systemen, zij maken complexe materie snel eigen en zijn communicatief vaardig.
Zo heeft u binnen no-time betrokken en productieve medewerkers in dienst.

  • Een grote pool met HBO/WO studenten met een finance/administratie opleiding
  • Uitzendkrachten met een WFT diploma op zak, zodat ze direct aan de slag kunnen
  • Flexibel inzetbare krachten, voor enkele uren, één dag of voor een langere periode
  • Een contactpersoon van Studentalent die bekend is met de wet- en regelgeving, CAO en de laatste ontwikkelingen binnen de finance