Ontwikkeling in ICT

De ICT wereld is vooruitstrevend, waarin doorlopend veel innovaties en veranderingen plaatsvinden. De vraag naar ICT diensten groeit vanuit zowel bedrijven als particulieren. Vaak is er snel extra capaciteit nodig voor bijvoorbeeld integratie, optimalisatie en upgrade van software en hardware. Ook dan bieden hoogopgeleide studenten uitkomst. Studentalent heeft ervaring met het snel op- en afschalen van hoogopgeleide studenten bij ICT-projecten, onderzoek en advies.

Snel een projectmedewerker voor uw ICT behoefte

ICT is een heel breed begrip, wat verdeeld kan worden in hardware, software, dienstverlening, consultancy, datacenters, infrastructuur, telecomdiensten en software integratie. Wij kennen de ICT sector, denken met u mee hoe uw flexibele schil het meest optimaal kan voldoen aan uw wensen en de nodige projecten die daaruit voortvloeien. Bovendien worden we ondersteund door moderne technologie die efficiënt plannen van uw flexibele pools mogelijk maakt.

De ICT sector is groeiend, waarbij de trend in digitalisering, gebruik van de Cloud, mobiel werken, ‘Internet-of-Things’ en aandacht voor beveiliging hoog op de agenda staat. Van kleine bedrijven tot de grote multinationals. Wij bemiddelen al jaren HBO/WO studenten naar functies in de ICT. Onze studenten worden binnen de ICT dienstverlening bijvoorbeeld ingezet op software projecten, callcenters en als key-users van nieuwe software integratie.

Onze dienstverlening in de ICT:

Het inzetten van HBO/WO studenten is succesvol, omdat ze goed overweg kunnen met ICT systemen, complexe systemen snel eigen maken en goed zijn in het overdragen van kennis. Zo heeft u binnen de kortste tijd betrokken en productieve medewerkers in dienst.

  • Een grote pool met HBO/WO studenten met een ICT gerelateerde opleiding
  • Uitzendkrachten met de nodige ICT kennis, zodat ze direct aan de slag kunnen
  • Flexibel inzetbare krachten, voor enkele uren, één dag of voor een langere periode
  • Een contactpersoon van Studentalent die bekend is met ICT projecten, CAO en de laatste ontwikkelingen binnen de ICT