Payroll

Payroll is een service voor werkgevers die studenten en starters tijdelijk of vast willen verlonen.

Studentalent neemt het juridisch werkgeverschap op zich en draagt zorg voor alle administratieve handelingen zoals de urenadministratie, het sluiten van arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie en verwerking van CAO- en wetswijzigingen.

Naast deze administratieve taken is Studentalent het aanspreekpunt voor kandidaten over salaris, uitbetalen en het arbeidsverband.

Vakkundig en efficiënt

Payroll met Studentalent biedt niet alleen gemak en flexibiliteit. Het is tevens een efficiënte manier om tijdrovende zaken uit te besteden. Op het moment dat een werkgever een medewerker zelf in dienst neemt verdrievoudigt namelijk het aantal wetten en regels waarmee de werkgever te maken krijgt.

Studentalent kent deze materie omdat zij hier dagelijks mee werkt en kan zodoende haar opdrachtgevers vakkundig en efficiënt ontzorgen.

Financieel betrouwbaar

Studentalent is aangesloten bij de NBBU. Uitzendondernemingen die zijn aangesloten bij de NBBU zijn financieel betrouwbaar, zij worden periodiek getoetst op correct betalingsgedrag van sociale premies en belastingen en dat beperkt het risico van inlenersaansprakelijkheid.

Werken met Studentalent kent vele voordelen:

  • Verloning van jong talent in bekwame handen
  • Minder regels en wetten waar u op moet letten
  • Een persoonlijk aanspreekpunt voor u en uw kandidaten over salaris en uitbetalingen