Studenten inhuren

Studentalent is al meer dan 20 jaar dé specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar branchespecifieke bijbanen, projecten en startersfuncties.  Zo zetten we ons elke dag in om hoger opgeleiden succesvol te begeleiden naar prikkelende banen en om opdrachtgevers te ondersteunen bij het vinden van ambitieuze medewerkers!

Onze expertise: HBO/WO studenten

Onze wervingskracht is volledig gericht op HBO/WO studenten en starters. Zo weten wij als geen ander waar deze hoogopgeleide talenten zich bevinden, wat hen bezighoudt en op welke ontelbare manieren zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren bij bedrijven.

De waarde van HBO/WO studenten en starters ligt met name in:

  • Kennis snel eigen maken en zelfstandig kunnen werken
  • Razendsnel met digitale toepassingen
  • Flexibel inzetbaar doordeweeks, in het weekend en in de avonden

Het talent van de toekomst

Het inzetten van HBO/WO studenten is daarnaast een perfecte manier om vroegtijdig in aanraking te komen met aanstormend talent, ze zijn immers de starters van morgen! In de praktijk zien wij dat onze HBO/WO studenten doorgroeien vanuit een bijbaan naar een startersfunctie. Zo kunt u uw eigen kweekvijver van hoogopgeleid talent ontwikkelen.

De voordelen van werken met Studentalent:

  • Snelheid, Studentalent heeft een ready-to-go database, iedere HBO/WO student kennen we persoonlijk en is direct inzetbaar
  • Kwaliteit, door de jaren heen hebben wij een landelijk HBO/WO studenten-netwerk opgebouwd en een database samengesteld met hoogwaardige profielen
  • Gemak, naast werving, selectie en planning van kandidaten verzorgen wij alle werkgeversverplichtingen (zoals salaris uitbetalen, premie afdrachten, etc.)