Slimme studenten
zijn sneller ingewerkt

Talentvolle studenten
ontzorgen de zorg

Digitalisering, toegenomen administratie, steeds meer patiënten en cliënten: dat de zorg flinke uitdagingen kent, is geen nieuws. Wél goed nieuws: onze database vol (para)medische studenten. Wij brengen hen in contact met zorginstellingen voor een bijbaan met inhoud en ambitie!

 

Bereken het uurtarief

Help! De verpleegkundige verzuipt

Over schaarste op de arbeidsmarkt en de oplossing daarvoor

De ervaringen van

studenten en werkgevers

  • St. Antonius Ziekenhuis

    Snel en accuraat het nieuwe EPD vullen

    In het kader van de naderende fusie met het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is het St. Antonius Ziekenhuis overgestapt op het EPD van Epic. Omdat niet alle gegevens automatisch konden worden overgezet, zocht het ziekenhuis accurate, snel lerende medewerkers die bekend waren met zorgprocessen en medische terminologie. Precies de eigenschappen die onze medisch studenten in zich hebben!

  • Alrijne Zorggroep

    Achterstanden in een razend tempo weggewerkt

    Het invoeren van een nieuw elektronisch patiëntdossier brengt heel wat werk met zich mee. Bij Alrijne Zorggroep leidde dat ertoe dat er achterstanden waren ontstaan op de afdeling Zorgadministratie. De oplossing? Een pool slimme medische studenten, die in enkele maanden tijd de achterstand wegwerkten.

//www.studentalent.nl/files/original/260/infographic-zorg-studentalent-142x142-cm-met-titel.png

Onze opdrachtgevers:

Snel aan de slag

Onze studenten zijn snel inzetbaar. Letterlijk én figuurlijk. Zij zijn het immers gewend om te leren. En dankzij onze onboardingstool kent uw medewerker uw werkwijze al vóórdat hij of zij begint. Inwerken ging nog nooit zo snel!

Oplossing op maat

Aan de hand van uw uitdagingen ontwikkelen we oplossingen op maat. De ene keer is dat het samenstellen van een team studenten voor een groot project. Maar we denken ook mee over hoe het werk in de zorg nog beter kan worden ingericht. We hebben bijvoorbeeld, samen met een opleidingsinstituut, een traineeship voor functioneel beheerders in de zorg ontwikkeld.

Studenten die meer doen

Natuurlijk werken veel van onze studenten in de zorg bij ziekenhuizen en zorginstellingen. Maar ze doen meer. Ze hebben bijvoorbeeld veel organisaties geholpen bij het opzetten en vullen van het EPD, verzorgen het klantcontact en ondersteunen bij verandertrajecten.

Smart tools, smarter match

Een student matchen we niet met een organisatie op basis van zijn blauwe ogen. Daar hebben wij tools voor. De talent scan, onboarding tool, personality insights module en video recruitment zijn hulpmiddelen om de juiste persoon sneller op de juiste plek te krijgen.