Bijbaan Floor Support

Wat houdt een baan als Floor Support in de zorg in? Lees het hier!

Werken als medewerker Floor Support

Werken in de zorg is het leukste wat er is. Dat weet jij als geen ander, want je doet een opleiding in de zorg en je kunt niet wachten om aan de slag te gaan! Het werk wordt nóg leuker wanneer alles op rolletjes loopt, de elektronische patiëntendossiers goed zijn ingericht en alle spullen precies daar liggen en staan waar het hoort. Als medewerker Floor Support in een zorginstelling zorg jij daarvoor. Studentalent heeft voor jou de perfecte bijbaan!

De functie

Werken als medewerker floor support is steeds weer anders. De ene keer ben je bezig met het inrichten van een werkplek op een afdeling in een ziekenhuis of een verzorgingshuis. De andere keer houd jij je bezig met het optimaal inrichten van de elektronische dossiers van een bepaalde afdeling van de zorginstelling. En op andere momenten ben je manusje-van-alles en beantwoord je vragen van je collega’s, zodat zij hun werk goed kunnen doen. 

Opleiding zorg floor support

Als floor support medewerker moet je weten wat er speelt in de zorg. Daarom vinden we het belangrijk dat jij een hbo- of wo-opleiding volgt op het gebied van zorg. Of dat nu verpleegkundige is, fysiotherapie, ergotherapie of een ander zorglopleiding: wij bieden jou de kans op alvast werkervaring op te doen in jouw toekomstige werkveld. We hebben vacatures voor floor support in allerlei zorginstellingen in heel Nederland. We zijn gevestigd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, maar ook buiten deze steden hebben we leuke banen voor floor support medewerkers. 

Vacatures floor support zorg

Wil jij ook je bankrekening én je cv vullen? Nu al kennismaken met de leukste werkgevers in de zorg? En betekenisvol werk doen, in een branche die jou perfect ligt? Bekijk dan hieronder onze vacatures voor floor support in de zorg en solliciteer vandaag nog. Of stel een vacature-alert in. Zo weet jij het als eerste, wanneer jouw ideale floor support bijbaan voorbij komt!