De specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten

Studentalent is al meer dan 20 jaar de specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar parttime werkzaamheden, projecten en uitdagende startersfuncties. Organisaties in heel Nederland slagen er bij Studentalent in om hoogopgeleide werknemers binnen te halen.

Smart tools, smarter match

Een student matchen we niet met een organisatie op basis van zijn blauwe ogen. Daar hebben wij tools voor. De talent scan, onboarding tool, personality insights module en video recruitment zijn hulpmiddelen om de juiste persoon sneller op de juiste plek te krijgen. 

We share your passion

Wij zijn gefocust. Net als jij. Daarom bieden wij alleen banen in het onderwijs, in de zorg en in klantcontact. Zodat jij, behalve geld verdienen, meteen ook je toekomstige werkveld kunt ontdekken. 

Precies de juiste student

Onze studenten volgen een hogere opleiding en zijn ambitieus. De student die bij u komt werken, is gemotiveerd om nu al ervaring op te doen binnen uw vakgebied – en is dankzij onze online tool al ingewerkt voordat hij of zij bij u start! Studenten maken zich uw werkprocessen bovendien snel eigen. 

//www.studentalent.nl/files/original/86/infographic-itk-1.png

Van langdurige opdracht tot korte challenge

Onze studenten zijn breed inzetbaar. Zoekt u iemand voor langere tijd? Of wilt u in korte tijd een (markt)onderzoek laten uitvoeren voor een vast bedrag? Onze database vol slimme studenten groeit elke dag. Daarom vinden we snel de juiste student.