Bijbaan klantenservice

Wat houdt een baan in de klantenservice in? Lees het hier!

Werken als klantenservicemedewerker

Wil jij graag tijdens je studie een leuke bijbaan waarmee je lekker verdient? En waarmee je ook waardevolle werkervaring opdoet, waar je later in je carrière veel aan hebt? Dan heeft Studentalent voor jou dé bijbaan. Je kunt bij ons namelijk aan de slag als klantenservicemedewerker bij uiteenlopende bedrijven en (zorg)instellingen. Er is altijd een bijbaan die past bij jouw wensen én bij jouw opleiding! 

Financieel en Juridisch

Zo kun je via ons bijvoorbeeld aan de slag als klantenservicemedewerker op juridisch gebied en op financieel gebied. Je gaat dan bijvoorbeeld mensen adviseren over verzekeringen, hypotheken en leningen en juridische zaken. Volg je een hbo- of wo-studie in een juridische of economische richting? Dan is dit voor jou dé manier om op een leuke manier geld bij te verdienen én alvast aan je cv te werken. Bovendien maak je zo alvast kennis met de beste werkgevers in de branche waarin je straks gaat werken. Dat betekent dat je een streepje voor hebt, als je straks klaar bent met je studie! 

Retail

Ook bij retailbedrijven heeft Studentalent altijd de leukste vacatures voor klantenservicemedewerkers. Je kunt hier bijvoorbeeld retouren verwerken en vragen van klanten beantwoorden. Zo kun je werken aan jouw commerciële vaardigheden en je leert snel te schakelen en om te gaan met allerlei mensen en vragen. 

Zorg

Ook voor diverse zorginstellingen hebben wij vacatures als klantenservicemedewerker. Volg jij een opleiding in de zorg? Bijvoorbeeld een hbo- of wo-opleiding als verpleegkundige, fysiotherapeut of een andere medische richting? Dan kun je ook aan de slag bij de klantenservice van bijvoorbeeld instellingen voor ouderenzorg, ziekenhuizen of privéklinieken. Jouw kennis over de zorg helpt jou bij je werk en je leert bovendien veel over jouw toekomstige vakgebied. Zo vul je je cv én je bankrekening! 

Vacatures klantenservicemedewerker

Wil jij ook aan de slag als klantenservicemedewerker? Bekijk dan hieronder alle vacatures en maak snel werk van jouw ambitie! Staat jouw vacature er nu niet bij? Maak dan een profiel aan en stel een vacature-alert in. Je krijgt dan een seintje als jouw ideale vacature online staat.