Bijbaan Servicedesk

Wat houdt een baan bij de servicedesk in? Lees het hier!

Werken als medewerker Servicedesk

Ligt jouw toekomst in de zorg? Dan ga jij een loopbaan tegemoet in een sector waarin je écht wat kunt betekenen voor een ander! En Studentalent biedt jou de kans om al tijdens je opleiding ervaring op te doen in jouw toekomstige werkgebied. Want wij zijn gespecialiseerd in bijbanen in de zorg. Je kunt via ons aan de slag in allerlei verschillende functies in de zorg, bijvoorbeeld als medewerker Servicedesk bij een zorginstelling. 
 

De functie

In de functie van medewerker Servicedesk werk jij op het snijvlak van zorg en ICT, want jouw functie heeft alles te maken met de elektronische patiëntendossiers waar veel zorginstellingen sinds een aantal jaren mee werken. Wanneer een ziekenhuis, verpleeghuis of instelling voor gehandicaptenzorg zo’n EPD in gebruik heeft genomen, is het jouw taak om de medewerkers van de zorginstellingen te ondersteunen bij het gebruik daarvan. Je beantwoordt vragen van onder meer artsen en verpleegkundigen en je registreert meldingen in het systeem. 

Bijbaan medische studenten

Deze bijbaan is bij uitstek geschikt wanneer je een opleiding in de richting van de zorg volgt, bijvoorbeeld een hbo- of wo-opleiding verpleegkundige, geneeskunde, fysiotherapie, ergotherapie of een andere (para)medische opleiding. Jij bent dan immers al goed thuis in de gezondheidszorg en alle jargon en werkwijzen die daarbij komen kijken. 

Werkervaring in de zorg

Met een bijgaan als medewerker Servicedesk doe je waardevolle werkervaring op in de zorg. Je leert niet alleen het werkveld beter kennen, maar je maakt ook kennis met werkgevers in de zorg. Daardoor heb jij straks wellicht een streepje voor wanneer je klaar bent met je studie én je ontdekt wat voor werkomgeving jou ligt. En het allermooiste: door te werken als medewerkers Servicedesk verdien je uiteraard een aardig salaris. Zo bouw je dus net alleen aan je cv, maar ook aan je bankrekening.

Vacatures medewerker Servicedesk

Doe jij een hbo- of wo-opleiding in de zorg en is de baan van medewerker Servicedesk jou op het lijf geschreven? Bekijk dan hieronder de vacatures en solliciteer direct, of maak een profiel aan en stel een vacature-alert in. Dan ben jij als eerste op de hoogte van de leukste vacatures!