Bijbaan zorgadministratie

Wat houdt een baan in de zorgadministratie in? Lees het hier!

Werken in de zorgadministratie

Jouw studie in de gezondheidszorg leidt jou op voor een toekomst waarin je veel voor mensen kan betekenen. Wil jij daar nú al mee starten? En meteen een fijn centje bijverdienen? Kies dan voor een bijbaan via Studentalent als medewerker zorgadministratie. Je maakt dan alvast kennis met de leukste werkgevers in de zorg en je bent daarnaast bezig aan het opbouwen van je cv. Tegelijkertijd verdien je geld om lekker te genieten van het studentenleven. Beter kan het niet!

Medewerker zorgadministratie

De zorgadministratie neemt een belangrijke rol in bij zorginstellingen. Op deze afdeling vervul je een belangrijke rol: je zorgt er namelijk voor dat de zorgkosten op een goede manier worden gedeclareerd bij gemeenten en de zorgverzekeraars. Dat vereist kennis van zorg én een nauwkeurige instelling. Kloppen de kosten die worden gedeclareerd? En staat het foutloos in het elektronisch cliëntendossier? Samen met je collega’s zorg jij voor een foutloze facturatie! 

Zorginstellingen

Elke zorginstelling heeft te maken met zorgadministratie. Of het nu een ziekenhuis is, een instelling voor gehandicaptenzorg of een verzorgingshuis voor ouderen: je kunt in veel sectoren aan de slag, want zorginstellingen zijn in heel Nederland te vinden. Omdat Studentalent gespecialiseerd is in zorg, hebben we altijd de beste en leukste bijbanen voor jou. We zijn gevestigd in Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar onze banen als medewerker zorgadministratie zijn zeker niet alleen in deze steden! 

Student zorg bijbaan

Doe jij een hbo- of wo-opleiding in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld geneeskunde, verpleegkundige, fysiotherapie, ergotherapie of een andere zorggerelateerde opleiding? En vind je het leuk om naast je studie alvast relevante ervaring op te doen in het werkveld? Dan is een bijbaan als medewerker zorgadministratie écht iets voor jou. Je kunt jouw kennis meteen in de praktijk brengen en van meerwaarde zijn voor een zorginstelling!

Vacatures medewerker zorgadministratie

Ga aan de slag als medewerker zorgadministratie en vul je koelkast én je cv! Bekijk hieronder onze vacatures in zorgadministratie. Niet gevonden wat je zocht? Maak dan een profiel aan of stel een vacature-alert in. Dan ben jij als eerste op de hoogte van de leukste vacatures.