Bijbaan zorgondersteuning

Wat houdt een baan als zorgondersteuner in? Lees het hier!

Werken als medewerker zorgondersteuning

Een toekomst in de zorgsector. In een functie waarin je iets voor mensen kan betekenen. Daarom volg jij een opleiding in de richting van de zorg. Wil jij nu alvast kennismaken met werken in de zorg? Waardevolle werkervaring opdoen? En naast je studie lekker bijverdienen, zodat je kan genieten van het studentenleven? Ga dan werken als medewerkers zorgondersteuning en vul je bankrekening én je cv! Studentalent heeft de leukste vacatures.

De functie

Werken in zorgondersteuning is een heel goede manier om de zorg écht goed te leren kennen. Je voert allerlei facilitaire werkzaamheden uit die het zorgproces ondersteunen. Denk daarbij aan het bijvullen en bestellen van diverse materialen en het op orde houden van ruimtes. Maar ook het opmaken van bedden, het inventariseren van menuwensen van patiënten of cliënten of het bezorgen van interne post kan tot je taken behoren. Boven alles heb jij oog voor de patiënt of cliënt én voor de bezoekers. Jij bent het gastvrije visitekaartje van de zorginstelling waar je werkt! 

Opleiding zorgondersteuning

Bij Studentalent zijn we gespecialiseerd in vacatures voor studenten in hbo en wo die in een latere fase van hun opleiding zitten. Wil jij aan de slag in zorgondersteuning? Dan is het natuurlijk ideaal wanneer je een studie in de richting van de zorg volgt. Of het nu verpleegkunde is of een paramedische, biomedische of technisch-medische opleiding: wij hebben voor jou de perfecte studentenbaan! 

Vacatures zorgondersteuning

Studentalent is gevestigd in de studentensteden Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag, maar dat zijn zeker niet de enige plaatsen waar je een bijbaan als medewerkers zorgondersteuning kunt vinden! We hebben namelijk leuke vacatures voor studenten bij verzorgingshuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen in heel Nederland. Ook voor jou is er dus altijd de perfecte bijbaan. Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct. Of maak een account aan en stel een vacature-alert in. Zo weet jij altijd als eerste welke leuke vacatures op het gebied van zorgondersteuning er zijn!