We share your passion

Dit zijn onze opdrachtgevers

St. Anna Zorggroep

Kanteel Kinderopvang

Universiteit Leiden

Erasmus MC

Allianz Direct

Catawiki

Brabant Water

Werken in het onderwijs

Nu alvast ervaring opdoen voor de klas en kennismaken met de leukste werkgevers in het onderwijs of de kinderopvang? Bij Studentalent kan het! Maar ook wanneer je geen pabo doet, kun je in het onderwijs werken. Bijvoorbeeld als huiswerkbegeleider of als surveillant op een hogeschool of universiteit.

Werken in de zorg

Professionals in ziekenhuizen taken uit handen nemen. Ondersteunen bij de zorgadministratie. Of het implementeren van een heel nieuw elektronisch patiëntendossier. Het zijn maar een paar voorbeelden van de bijbanen in de zorg van Studentalent!  

Werken in klantcontact

Houd jij wel van een uitdaging? En vind je het leuk om mensen van een goed advies te voorzien? Dan is een bijbaan in klantcontact echt iets voor jou. Je kunt aan de slag in de financiële, juridische of automotive branche en zelfs in de zorg! Geen twee dagen zijn hetzelfde en je hebt volop doorgroeimogelijkheden. 

Always in touch

Wij vinden jouw perfecte bijbaan. Punt. Maar daar stoppen wij niet. Wij blijven met je in gesprek over wat er beter kan. Of wat je nog meer zou willen. Want alleen als we blijven praten, kunnen we je blijven helpen. 

Uw vacature op Studentalent?

Wij gaan direct voor u aan de slag!