WERKEN BIJ BRABANT WATER

bewust. natuurlijk.

Drinkwaterbedrijf Brabant water

Brabant Water verzorgt de watervoorziening in Noord-Brabant. Doe jij de kraan open, douche aan of geef jij de planten water? Dit water komt allemaal bij Brabant Water vandaan. Een vooruitstrevend bedrijf waar jij dus iedere dag mee te maken hebt! Hier kun jij ook aan de slag. Werken bij een mooi bedrijf, met een mooie toekomst en een maatschappelijk belang? Dat is allemaal mogelijk bij Brabant Water!

Ruim 2,5 miljoen Nederlanders gebruiken water van Brabant Water. Samen met 800 van jouw nieuwe collega’s, zorg jij ervoor dat dit water altijd de juiste kwaliteit heeft en dat er altijd genoeg water is voor iedereen. Ook draagt Brabant Water ontzettend veel bij aan het leefklimaat in Noord-Brabant, verzorgen zij verschillende milieuvriendelijke initiatieven en ontwikkelen zij constant om klaar te zijn voor morgen. Wil jij hierbij horen? Wij hebben doorlopend mogelijkheden, een mooie start van jouw carrière!

Brabant water

Brabant Water is het klimaatneutrale drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert. Bijna 800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten iedere dag kunnen rekenen op voldoende en betrouwbaar drinkwater. Dat is onze eerste prioriteit. Daarnaast zijn wij onderdeel van de Brabantse samenleving en nemen wij als bedrijf de verantwoordelijkheid om waarde aan onze omgeving toe te voegen. Voor mens, natuur en milieu. Vaak in samenwerking met diverse partners. 

Maak kennis met Brabant Water