WERKEN BIJ HET ERASMUS MC

Erkend leidend in innovaties voor gezondheid en zorg

Erasmus MC Rotterdam

Werken bij het meest vooruitstrevende Universitair Medisch Centrum van Nederland en tegelijkertijd unieke ervaring opdoen binnen de zorgsector?

Bij het Erasmus Medisch Centrum heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende disciplines binnen de zorg. Van ondersteuning bij patiënten, tot administratieve werkzaamheden, alles is hier mogelijk!

Het Erasmus Medisch Centrum is het modernste medisch centrum van het land en innoveert constant. Zij verzorgen de top van de medische zorg met de meest ingewikkelde vragen die hierbij komen kijken, geven de hoogste vorm van onderwijs om ook de generatie van morgen op te leiden en doen internationaal toonaangevend onderzoek naar ziekten en aandoeningen en hoe deze het best te behandelen en verhelpen zijn!

Erasmus mc

Wij zijn het Erasmus MC. Elke dag werken wij, medewerkers, vrijwilligers en studenten, met toewijding en passie aan alles waar het Erasmus MC voor staat. Wij werken aan veilige topzorg voor patiënten met complexe zorgvragen, zeldzame aandoeningen of acute zorgbehoeften. Wij werken aan onderscheidend toponderwijs dat ambitieuze, nieuwsgierige en getalenteerde studenten aanspreekt en dat aansluit bij de zorg- en gezondheidsvraagstukken van morgen. En wij werken aan internationaal toonaangevend wetenschappelijk toponderzoek dat ziekten en aandoeningen helpt te begrijpen, te voorspellen, te behandelen en te voorkomen.

Het Erasmus MC kent, net als elk universitair medisch centrum, deze drie kerntaken: patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Valorisatie, het maatschappelijk of economisch benutten van kennis verkregen uit onderzoek, wordt algemeen beschouwd als een vierde kerntaak.

Maak kennis met het Erasmus MC