WERKEN BIJ RNHB VASTGOEDFINANCIER

Young talents in finance!

RNHB Vastgoedfinancier

Wil jij werken in een financiële omgeving, op flexibele tijden wanneer het jou het beste past én met een groot team van collega's in hartje Utrecht? Kies dan voor RNHB Vastgoedfinancier.

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf volop te ontwikkelen vanuit onderstaande startposities. Misschien ben jij wel diegene die van een bijbaan naast je studie naar een startersbaan gaat zodra je afgestudeerd bent! 

Werken bij RNHB

RNHB is er voor iedereen die wil beleggen in vastgoed. Met de hypotheken worden de panden gefinancierd die bestemd zijn voor verhuur, zoals bijvoorbeeld studentenwoningen,gezinswoningen maar ook bestemd zijn voor commerciële panden zoals kantoorpanden of winkels. 

Werken bij RNHB kan in een prettige informele sfeer, op flexibele tijden wanneer het jou het beste past én in een modern en flexibel kantoor. Je collega's werken graag met je samen en willen je graag helpen met leren. RNHB ligt centraal in Utrecht en is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Koffietentjes, lunchzaken en cafés om te borrelen vind je allemaal om de hoek. 

Ook nieuwsgierig naar werken bij RNHB? Kijk dan naar onderstaande vacatures. 

Maak kennis met RNHB