Slimme studenten zijn sneller ingewerkt

Wie zijn wij?

Studentalent is al meer dan 20 jaar de specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar parttime werkzaamheden, projecten en uitdagende startersfuncties. Organisaties in heel Nederland slagen er bij Studentalent in om hoogopgeleide werknemers binnen te halen. Hierbij een kort overzicht van hoe Studentalent zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot de specialist van nu. 

Overname door Venturion Investment Group

2008

In 2008 is Studentalent officieel overgenomen door de Venturion Investment Group. Op dit moment zond Studentalent circa 2000 studenten per week uit bij opdrachtgevers in het bedrijfsleven en bij de overheid. Studentalent onderscheidt zich van andere uitzendbureaus door het aanbieden van relevante bijbanen aan HBO en WO studenten.  Niet zomaar een bijbaan naast het volgen van een studie, maar een bijbaan in de toekomstige werkomgeving van de student.

Onder de Venturion Investment Group vallen meer doelgroepspecifieke uitzendbureaus, zoals Uitzendbureau 65 plus, XL Studenten Uitzendbureau, Medipool First en Care First. 

Onze specialisaties

Onze studenten

Onze studenten zijn HBO en WO opgeleid. Zij kiezen voor studie gerelateerde banen en werken gemiddeld 20 uur per week.

Onze werkwijze

Wij weten via verschillende kanalen de juiste kandidaten te bereiken. Via deze kanalen solliciteren zij online, maken een online CV én video sollicitatie. Vervolgens houden wij een persoonlijke screening  en weten wij de perfecte kandidaat te matchen met uw vacature.

Bij meer dan 10 uitzendkrachten binnen uw organisatie, werken wij met onze digitale onboardingstool, waardoor uitzendkrachten al ingewerkt zijn voordat zij bij u beginnen. Alle uitzendkrachten worden deelgenoot van ons online talentplatform. Dit talentplatform biedt uitdagende startersfuncties, traineeships en kortlopende projecten. Tevens staan wij dagelijks met onze uitzendkrachten in contact!

Uw vacature op Studentalent?

Wij gaan direct voor u aan de slag!