Slimme studenten zijn sneller ingewerkt

Wie zijn wij?

Studentalent is al meer dan 20 jaar de specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar parttime werkzaamheden, projecten en uitdagende startersfuncties. Organisaties in heel Nederland slagen er bij Studentalent in om hoogopgeleide werknemers binnen te halen. Hierbij een kort overzicht van hoe Studentalent zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot de specialist van nu. 

Snelst groeiende uitzendbureau in de Flexbranche

2017

In 2017 wordt bekend gemaakt dat Studentalent als nieuwkomer in de Fabulous 40, één van de snelst groeiende uitzendbureaus is binnen de flexbranche van het jaar 2013-2015. Studentalent groeide onder meer door de overname van XL Studenten Uitzendbureau in 2014 naar een omzet van 22,2 miljoen in 2015, met Venturion als achterliggende investeerder. 

Onze specialisaties

Onze studenten

Onze studenten zijn HBO en WO opgeleid. Zij kiezen voor studie gerelateerde banen en werken gemiddeld 20 uur per week.

Onze werkwijze

Wij weten via verschillende kanalen de juiste kandidaten te bereiken. Via deze kanalen solliciteren zij online, maken een online CV én video sollicitatie. Vervolgens houden wij een persoonlijke screening  en weten wij de perfecte kandidaat te matchen met uw vacature.

Bij meer dan 10 uitzendkrachten binnen uw organisatie, werken wij met onze digitale onboardingstool, waardoor uitzendkrachten al ingewerkt zijn voordat zij bij u beginnen. Alle uitzendkrachten worden deelgenoot van ons online talentplatform. Dit talentplatform biedt uitdagende startersfuncties, traineeships en kortlopende projecten. Tevens staan wij dagelijks met onze uitzendkrachten in contact!

Uw vacature op Studentalent?

Wij gaan direct voor u aan de slag!