Slimme studenten zijn sneller ingewerkt

Wie zijn wij?

Studentalent is al meer dan 20 jaar de specialist in het bemiddelen van HBO/WO studenten naar parttime werkzaamheden, projecten en uitdagende startersfuncties. Organisaties in heel Nederland slagen er bij Studentalent in om hoogopgeleide werknemers binnen te halen. Hierbij een kort overzicht van hoe Studentalent zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot de specialist van nu. 

Branchespecialist én overname jobboards stagemotor.nl, zoekbijbaan.nl en startersbanen.nl

2017

2017 staat in het teken van een nieuwe bedrijfsstrategie. Met ruim 20 jaar ervaring ontpopt Studentalent zich als terechte arbeidsspecialist in het onderwijs, zorg en klantcontact functies. Het bedrijfsleven weet ons steeds beter te vinden, het aantal vacatures gaat in rap tempo omhoog vanwege de snel groeiende arbeidsmarkt én kandidaten willen graag werkervaring op doen binnen hun studie keuze.

In het najaar van 2017 neemt Studentalent ook nog eens de bekende job boards zoekbijbaan.nl, stagemotor.nl en startersbanen.nl over. Ook wel bekend onder het label Melon Media.  Het totale kandidatenbestand groeit naar circa 870.000 ingeschreven studenten. 

Onze specialisaties

Onze studenten

Onze studenten zijn HBO en WO opgeleid. Zij kiezen voor studie gerelateerde banen en werken gemiddeld 20 uur per week.

Onze werkwijze

Wij weten via verschillende kanalen de juiste kandidaten te bereiken. Via deze kanalen solliciteren zij online, maken een online CV én video sollicitatie. Vervolgens houden wij een persoonlijke screening  en weten wij de perfecte kandidaat te matchen met uw vacature.

Bij meer dan 10 uitzendkrachten binnen uw organisatie, werken wij met onze digitale onboardingstool, waardoor uitzendkrachten al ingewerkt zijn voordat zij bij u beginnen. Alle uitzendkrachten worden deelgenoot van ons online talentplatform. Dit talentplatform biedt uitdagende startersfuncties, traineeships en kortlopende projecten. Tevens staan wij dagelijks met onze uitzendkrachten in contact!

Uw vacature op Studentalent?

Wij gaan direct voor u aan de slag!