Referenties

Lees alle ervaringen

Wij kunnen je natuurlijk zelf vertellen hoe leuk en uitdagend een bijbaan via Studentalent is. En hoe fijn het is dat je niet alleen geld verdient, maar ook alvast aan je cv bouwt. Maar eigenlijk laten we dat liever over aan de studenten die al voor ons werken. Lees hier hun ervaringen. Enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan!

Wat andere studenten ervaren!

Wat andere vinden

 • Hugo, verpleegkundige in opleiding

  "Droom waarmaken"

  "Mijn droom is om door te groeien naar de IC en daarna naar de SEH en ambulance. Deze droom kan ik waarmaken in het Erasmus MC. Ik wil nergens anders meer heen"

 • Roos, verpleegkundige in opleiding

  unieke momenten

  "Je bent bij het meest bijzondere moment in iemands leven. Dat maakt mijn werk heel bijzonder"

 • Fleur, Klantenservice medewerker

  Meedenken met Freo

  "Bij Freo krijg je kansen om te laten zien wie je bent en wat je in je mars hebt. Wanneer je initiatief toont en zelf met ideeën komt kan het vervolgens mogelijk zijn dat je de kans krijgt om jouw ideeën verder uit te werken binnen het bedrijf. Erg stimulerend en motiverend!"

 • Karin, Klantenservice medewerker

  Freo voelt als familie

  "Freo voelt voor mij als familie, het welbekende warme bad waar je terecht komt zodra je binnen stapt. Een bedrijf waar professionaliteit en gezelligheid met elkaar samen gaan. Freo denkt met de klanten mee en wil iets goeds doen voor de klant, dat vind ik erg belangrijk."