Slimme studenten zijn sneller ingewerkt

Finance

Financiële werkzoekenden, die zijn schaars!

Dat horen onze recruiters dagelijks. Steeds weer verassen wij onze opdrachtgevers met het financiële talent van morgen. Finance studenten die een passie hebben voor het werken met cijfers, op hoog niveau. Onze HBO en WO studenten zijn snel ingewerkt, hebben vaak al kennis en ervaring opgedaan tijdens stages en eerdere (bij)banen en zijn echt op zoek naar werk met inhoud. Juist deze groep wil ervaring opdoen en bouwen aan een goed cv, om voorbereid te zijn op de toekomst.

Studentalent in de finance

Wij bieden hen deze kans. Dankzij onze jarenlange samenwerkingen met de grote en kleine banken, verzekeraars, incassobureaus, kredietverstrekkers en accountantskantoren bieden wij deze financiële doelgroep mooie kansen en een vliegende start van de carrière!

Ook op zoek naar structureel of projectmatige ondersteuning? Wij bemiddelen zowel voor korte periodes als voor structurele banen en zien veel van onze studenten doorstromen binnen de organisatie waar zij starten. In de ruim 25 jaar bemiddeling is zelfs doorgroeien tot in de directe geen unicum meer!

Wat doen wij?

· Dankzij onze goede relaties binnen het onderwijs en de studentenkringen vinden wij nog steeds voldoende financials;

· Wij leiden hen ook op, wij verzorgen WFT opleidingstrajecten en bieden gezamenlijk met onze opdrachtgevers zelfs gespecialiseerde financiële opleidingen aan!

· Studentalent zorgt voor snelle ondersteuning en verlichting van de financiële afdelingen, geen lange inwerkperiodes, maar mensen die er direct staan.

Uw vacature op Studentalent?

Wij gaan direct voor u aan de slag!