Slimme studenten zijn sneller ingewerkt

Klantcontact

De klantenservice is het uithangbord van uw organisatie. De ervaring van uw klanten valt of staat bij het bieden van goed klantcontact. Een goede invulling van het klantcontact is gebouwd op de juiste mensen.

Studentalent & Klantcontact

Wij helpen al ruim 25 jaar ambitieuze HBO en WO studenten en starters bij het vinden van de perfecte (bij)baan die past bij de studie die zij volgen. Zo brengen wij deze studenten en starters in contact met onze opdrachtgevers en tillen wij de klanttevredenheid naar een hoger niveau!

 

Enkele uitgangspunten van onze studenten in het klantcontact zijn:

· Enthousiaste HBO en WO studenten die op zoek zijn naar een relevante (bij)baan;

· Zij zijn getraind in klantgerichtheid, gesprekstechnieken en het omgaan met emoties;

· Zij zijn snel ingewerkt, hebben systemen snel onder de knie en zijn flexibel;

· Wij bemiddelen studenten en starters die een duurzame baan zoeken, veelal resulterend in een vast dienstverband bij onze opdrachtgevers;

· Wij helpen hen met een vliegende start van de carrière, zij helpen onze opdrachtgevers met een prestatie op niveau;

· Van enkele inzet tot poolbeheer (350+ studenten) mogelijk;

· Superflex concept, dankzij onze database met 5 tot 15 FTE opschalen binnen 72 uur.

De ervaringen van

Studenten en werkgevers

VASTGOEDFINANCIER RNHB

Frisse instroom in een vernieuwende organisatie

Bij vastgoedfinancier RNHB ligt de focus op vernieuwing. Na een interne overname werd besloten dat de organisatie moest vernieuwen, waarbij frisse instroom meer dan welkom was. En wat is er frisser dan een student of een net afgestudeerde?

WE EUROPE

Klantvriendelijk en affiniteit met mode

Nieuwe collecties, vragen over producten, retourzendingen: de Customer Service-afdeling van WE Europe heeft te maken met enorme piekperiodes. Om deze pieken op te vangen, heeft het bedrijf ervoor gekozen om onze studenten in te zetten. 

ATELIER GOLDNER SCHNITT

Drukke momenten opvangen met een pool studenten

Atelier Goldner Schnitt kreeg het steeds drukker en de vaste medewerkers konden de drukte niet meer aan. Hoog tijd dus om de klantenservice aan te vullen met flexibele, tijdelijke medewerkers om drukke momenten op te vangen én een verdeling in shifts in te stellen.

UPD

Supersnelle medewerkers voor de servicedesk

UPD had per direct twee parttime medewerkers nodig op de servicedesks. Wat twee andere bureaus niet lukte, kregen wij wel voor elkaar: studenten vinden die nagenoeg meteen konden starten!

Onze studenten in klantcontact

Klantcontact op maat

Aan de hand van uw uitdagingen ontwikkelen we oplossingen op maat. Die variëren van het opvangen van piekdrukte tot het runnen van uw hele afdeling door middel van poolmanagement.

Snel aan de slag

Onze studenten zijn snel inzetbaar. Letterlijk én figuurlijk. Zij zijn het immers gewend om te leren. En dankzij onze onboardingstool kent uw medewerker uw werkwijze al vóórdat hij of zij begint. Inwerken ging nog nooit zo snel!

Uw vacature op Studentalent?

Wij gaan direct voor u aan de slag!