Slimme studenten zijn sneller ingewerkt

Onderwijs

Het onderwijs heeft heel wat uitdagingen. Wij kennen die. En lossen ze op. Bijvoorbeeld door ambitieuze pabo-studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten of ad hoc vervanging voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang, nú al de leukste bijbaan aan te bieden. Maar ook door slimme innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van surveilleren bij tentamens.

De ervaringen van

Studenten en werkgevers

BASISSCHOOL DE REGENBOOG

WERKDRUK VERLAGEN

Een grote, drukke, warme school midden in de stad Den Haag voelt de gevolgen van het lerarentekort. Om alle kinderen een persoonlijke benadering te kunnen geven, zetten alle betrokken docenten én onze studenten zich 100% in.  

Onze studenten in het onderwijs

Tentamen-surveillanten

Onze studenten zijn overal in het onderwijs te vinden en zeker niet alleen voor de klas, maar ook in ondersteunende functies. Zo zorgen onze surveillanten er bij uw hogeschool of universiteit voor dat de tentamens en examens rustig en volgens de gestelde examenprotocollen verlopen.

Wij werken hierin veel samen met ons zusje Uitzendbureau 65plus.

Kinderopvang

Ook in de kinderopvang lossen wij tekorten op. De grootste organisaties op het gebied van kinderopvang werken al met ons samen. Het afgelopen half jaar kozen meer dan 35 organisaties in het onderwijs en in de kinderopvang voor ons. 

Klaar voor de toekomst

Met een student uit onze pool heeft u niet alleen nú een invaller voor de klas of op de groep, maar bindt u het onderwijstalent van de toekomst alvast aan uw organisatie. Dat geeft u een flinke voorsprong op andere onderwijsinstellingen!

Uw vacature op Studentalent?

Wij gaan direct voor u aan de slag!

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren