Slimme studenten zijn sneller ingewerkt

Onderwijs

Wij kennen de uitdagingen in het onderwijs. En hebben hier oplossingen voor.
De schaarste is flink merkbaar, met een tekort aan geschoold personeel en veel (dure) constructies waarin leerkrachten te krijgen zijn.

Studentalent & het onderwijs

Studentalent gaat hier anders mee om. Door studenten in te zetten in het onderwijs versterken wij onze positie in onze doelgroep en dat is ons veel waard.

Wat doen wij precies in het onderwijs?

· Surveilleren. Onze studenten en starters surveilleren bij tentamens. Op zowel middelbare scholen, hogescholen en universiteiten.;

· Wij laten de leerkrachten van morgen al ervaring op doen binnen het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan PABO-studenten die al meedraaien met een leerkracht op een basisschool;

· Ook zetten wij onderwijsassistenten in. Deze dragen bij aan de verlichting van de werkdruk voor de leerkracht en doen zelf tegelijkertijd ook ervaring op!;

· Binnen de kinderopvang verzorgen wij structurele opvang. Onze pedagogisch medewerkers vinden het leuk om verschillende perioden op verschillende plekken te staan en zo hun voorkeur voor een locatie te ontdekken!

De ervaringen van

Studenten en werkgevers

BASISSCHOOL DE REGENBOOG

WERKDRUK VERLAGEN

Een grote, drukke, warme school midden in de stad Den Haag voelt de gevolgen van het lerarentekort. Om alle kinderen een persoonlijke benadering te kunnen geven, zetten alle betrokken docenten én onze studenten zich 100% in.  

Onze studenten in het onderwijs

Tentamen-surveillanten

Onze studenten zijn overal in het onderwijs te vinden en zeker niet alleen voor de klas, maar ook in ondersteunende functies. Zo zorgen onze surveillanten er bij uw hogeschool of universiteit voor dat de tentamens en examens rustig en volgens de gestelde examenprotocollen verlopen.

Wij werken hierin veel samen met ons zusje Uitzendbureau 65plus.

Kinderopvang

Ook in de kinderopvang lossen wij tekorten op. De grootste organisaties op het gebied van kinderopvang werken al met ons samen. Het afgelopen half jaar kozen meer dan 35 organisaties in het onderwijs en in de kinderopvang voor ons. 

Klaar voor de toekomst

Met een student uit onze pool heeft u niet alleen nú een invaller voor de klas of op de groep, maar bindt u het onderwijstalent van de toekomst alvast aan uw organisatie. Dat geeft u een flinke voorsprong op andere onderwijsinstellingen!

Uw vacature op Studentalent?

Wij gaan direct voor u aan de slag!