Supersnelle medewerkers voor de servicedesk

UPD

UPD

UPD had per direct twee parttime medewerkers nodig op de servicedesks. Wat twee andere bureaus niet lukte, kregen wij wel voor elkaar: studenten vinden die nagenoeg meteen konden starten!

Direct starten

Door een snelle inventarisatie, eerste interviews op afstand en kort daarna een face-to-face interview vonden we de juiste studenten. Omdat we het offerteproces en de contractondertekening snel konden doorlopen, konden de kandidaten meteen starten zodra de handtekeningen gezet waren.

UPD

"Studentalent ontzorgt ons wekelijks door het inzetten van slimme en flexibele studenten. De snelheid en kwaliteit van de dienstverlening springen direct in het oog."

Sheniva Waterval, medewerker bij UPD

“Ik heb voor de job bij UPD gekozen omdat ik op zoek was naar een (financieel) administratieve baan. Door het leuke team is er reden genoeg om er zo lang mogelijk te blijven werken. Het is leuk om lekker aan het werk te zijn en ervaring op te doen.”

Ook slimme studenten op uw klantenservice?

Nieuwsgierig geworden? Neem direct contact op. Want ook bij u kunnen onze studenten helpen om uw klantenservice op hoog niveau te houden!