Klantvriendelijkheid en affiniteit met mode

WE Europe

WE Europe

Nieuwe collecties, vragen over producten, retourzendingen: de Customer Service-afdeling van WE Europe heeft te maken met enorme piekperiodes. Om deze pieken op te vangen, heeft het bedrijf ervoor gekozen om onze studenten in te zetten. 

Verschillende vacatures

Studenten vinden het leuk om in aanraking met mode-industrie te zijn en hebben vaak affiniteit met de mode, omdat ze up-to-date willen zijn van de nieuwste trends. De studenten die bij WE Europe werken, zorgen ervoor dat alle vragen en problemen snel worden opgepakt en ze anticiperen op alle vragen. Dat doen ze zo goed, dat we niet alleen meer klantenservicemedewerkers leveren, maar ook een recruitment assistant en Franstalige klantenservicemedewerkers.

WE Europe

“Door de inzet van de studenten hebben we ervoor gezorgd dat we als afdeling veel flexibeler zijn. Studentalent levert vakkundige en zelfstandige studenten en daardoor zijn ze ook snel inzetbaar. Samen met het eigen team vormt dit een goede combinatie en kunnen we onze klanten sneller helpen en ook een betere service verlenen.”

Ook slimme studenten op uw klantenservice?

Nieuwsgierig geworden? Neem direct contact op. Want ook bij u kunnen onze studenten helpen om uw klantenservice op hoog niveau te houden!

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren