Snel en accuraat het nieuwe EPD vullen

St. Antonius Ziekenhuis

St. Antonius Ziekenhuis

In het kader van de naderende fusie met het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is het St. Antonius Ziekenhuis overgestapt op het EPD van Epic. Omdat niet alle gegevens automatisch konden worden overgezet, zocht het ziekenhuis accurate, snel lerende medewerkers die bekend waren met zorgprocessen en medische terminologie. Precies de eigenschappen die onze medisch studenten in zich hebben!

Medische terminologie

Onze studenten hebben geholpen bij het overzetten van data naar het EPD van Epic. Een deel van de data kon niet automatisch worden overgezet, maar moest handmatig worden ingetypt. Daarbij ging het hoofdzakelijk om medicatie, waarbij onze medisch studenten secuur te werk gingen en gebruik konden maken van hun medische kennis. 

Eric van Egmond, Projectmanager Epic

‘’Binnen het programma is er om redenen van volledigheid en patiëntveiligheid voor gekozen om een vastgesteld deel van de historische informatie handmatig over te nemen naar Epic, waarna de arts de eindcontrole en validatie doet in bijzijn van de patiënt. Hierbij zijn flexibiliteit, bewustzijn van privacy, accuratesse en hoge werkinzet een eerste vereiste. De studenten van Studentalent hebben dit goed opgepakt en uitgevoerd, opschaling van inzet werd door Studentalent snel en adequaat ingevuld.’’

Ook slimme studenten voor uw EPD?

Nieuwsgierig geworden? Neem direct contact op. Want ook bij u kunnen onze studenten helpen bij het inrichten van uw EPD! 

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren