Slimme studenten zijn sneller ingewerkt

Talentvolle studenten ontzorgen de zorg

Studenten en starters in de (maatschappelijke) zorg! Voor onze doelgroep vaak een zoektocht naar de juiste functie, voor onze partners veelal zoeken naar schaarse profielen. Wij brengen onze (para)medische en maatschappelijke studenten samen met (zorg)instanties door heel Nederland heen!

Studentalent & de Zorg

Studentalent helpt (para)medische studenten met het vinden van de juiste (bij)baan, bij de juiste zorginstelling. Ieder segment binnen de zorg kent eigen uitdagingen. Wij laten (para)medische studenten kennis maken met elke sector in de zorg, begeleiden hen binnen deze zorginstellingen en helpen ze de perfecte plek te vinden om de passie tot uiting te laten komen.

Wij begeleiden hen ook in de keuzes die zij maken. Zo zijn veel medisch-, paramedisch- en zorgstudenten passievol voor de zorg. Desondanks kennen zij vaak niet de verschillen tussen de diverse sectoren binnen de zorg. Door hen deze te laten ervaren kunnen zij vol overtuiging een gemotiveerde keuze maken voor een gebied binnen de zorg.

 

Wij bemiddelen onze studenten en starters naar:

·         Ziekenhuizen;

·         Universitair Medisch Centra;

·         GGZ instellingen;

·         VVT instellingen;

·         Alle typen zorginstellingen door heel Nederland heen, iedereen krijgt bij ons een vliegende start!

 

Uitdagingen en ontwikkelingen

De zorg kent ook vele uitdagingen waar wij met onze studenten en starters in ondersteunen. Digitalisering, toegenomen administratie, steeds meer patiënten en cliënten en daarbij een krapte op de arbeidsmarkt. Juist daarom brengen wij deze doelgroep al vroeg in contact met zorginstellingen. Wij bieden een bijbaan met inhoud en ambitie!

 

Wat doen wij binnen de zorg?

· Ondersteunen van verpleegkundigen;

· Administratieve werkzaamheden (projecten en structureel);

· Floor-support bij technische implementaties;

· Logistieke ondersteuning (beddencentrales, CSA afdelingen);

· Ondersteunen op de poliklinieken;

· Dag- en nachtopvangmedewerkers;

· Hulpverleners;

· Wij helpen apothekers door heel het land heen met onze studenten;

· Voor EPD-implementaties en updates verzorgen wij het personeel;

· Nog veel meer vergelijkbare structurele inzet en projecten.

De ervaringen van

Studenten en werkgevers

ST. ANTONIUS ZIEKENHUIS

SNEL EN ACCURAAT HET NIEUWE EPD VULLEN

In het kader van de naderende fusie met het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis is het St. Antonius Ziekenhuis overgestapt op het EPD van Epic. Omdat niet alle gegevens automatisch konden worden overgezet, zocht het ziekenhuis accurate, snel lerende medewerkers die bekend waren met zorgprocessen en medische terminologie. Precies de eigenschappen die onze medisch studenten in zich hebben!

ALRIJNE ZORGGROEP

Achterstanden in een razend tempo weggewerkt

Het invoeren van een nieuw elektronisch patiëntdossier brengt heel wat werk met zich mee. Bij Alrijne Zorggroep leidde dat ertoe dat er achterstanden waren ontstaan op de afdeling Zorgadministratie. De oplossing? Een pool slimme medische studenten, die in enkele maanden tijd de achterstand wegwerkten.

Onze studenten in de zorg

Snel aan de slag

Onze studenten zijn snel inzetbaar. Letterlijk én figuurlijk. Zij zijn het immers gewend om te leren. En dankzij onze onboardingstool kent uw medewerker uw werkwijze al vóórdat hij of zij begint. Inwerken ging nog nooit zo snel!

Oplossing op maat

Aan de hand van uw uitdagingen ontwikkelen we oplossingen op maat. De ene keer is dat het samenstellen van een team studenten voor een groot project. Maar we denken ook mee over hoe het werk in de zorg nog beter kan worden ingericht. We hebben bijvoorbeeld, samen met een opleidingsinstituut, een traineeship voor functioneel beheerders in de zorg ontwikkeld.

Studenten die meer doen

Natuurlijk werken veel van onze studenten in de zorg bij ziekenhuizen en zorginstellingen. Maar ze doen meer. Ze hebben bijvoorbeeld veel organisaties geholpen bij het opzetten en vullen van het EPD, verzorgen het klantcontact en ondersteunen bij verandertrajecten.

Smart tools, smarter match

Een student matchen we niet met een organisatie op basis van zijn blauwe ogen. Daar hebben wij tools voor. De talent scan, onboarding tool, personality insights module en video recruitment zijn hulpmiddelen om de juiste persoon sneller op de juiste plek te krijgen. 

Uw vacature op Studentalent?

Wij gaan direct voor u aan de slag!