Growing potential

Wij helpen jou om te groeien

Studentenuitzendbureau Den Haag

Jij werkt hard aan je toekomst aan de Haagsche Hogeschool of Hogeschool Inholland. En daarnaast wil je volop genieten van het studentenleven! Dan is een bijbaan van Studentalent écht wat voor jou. We hebben de leukste studentenvacatures van Den Haag en met jouw bijbaan doe je ook nog eens relevante werkervaring op in jouw toekomstige werkveld. Ideaal toch? 

Studentenvacatures in Den Haag

Bij Studentalent hebben we alleen studentenvacatures voor studenten aan het hbo en wo, die bovendien ook nog eens aansluiten bij je opleiding. Want wij vinden dat je bijbaan je verder moet brengen. Niet alleen financieel, maar ook inhoudelijk. Met onze studentenvacatures in Den Haag vul je dus je bankrekening én je cv!

Bijbaan in de zorg, voor de klas of klantcontact

Omdat wij ons alleen richten op de drie branches zorg, onderwijs en klantcontact hebben onze consultants heel goede contacten met de werkgevers in die werkvelden in Den Haag en omgeving. Zij zijn altijd op zoek naar getalenteerde studenten die aan hun toekomst willen werken. Daarom hebben wij de beste studentenvacatures voor de klas, in ziekenhuizen en zorginstellingen én bij (web)shops, banken en verzekeraars. Zodat jij alvast kennis kunt maken met de leukste werkgevers – en zij jou ook alvast leren kennen! 

Onze studentenvacatures in Den Haag

Jouw bijbaan wordt nog leuker en waardevoller wanneer hij aansluit bij je studie. Bekijk daarom onze studentenvacatures in Den Haag en omstreken op het gebied van zorg, onderwijs en klantcontact en solliciteer direct. Liever eerst kennismaken? Dan kan ook. Maak een profiel aan en wij gaan voor je op zoek naar de vacature die perfect bij jou past. Kickstart jouw carrière vandaag nog!

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren