GROWING POTENTIAL

Wij helpen jou om te groeien

Studentenuitzendbureau Eindhoven

Innovatief en modern: dat hebben Eindhoven en Studentalent gemeen. Want bij studentenuitzendbureau Studentalent in Eindhoven gebruiken we allerlei innovatieve technieken, zoals videosolliciteren en online inwerkprogramma’s. Dat maakt het voor jou leuker én gemakkelijker om jouw perfecte studiegerelateerde bijbaan in Eindhoven te vinden.

Studie en bijbaan in Eindhoven

Met de leukste opleidingen en een gezellige binnenstad is Eindhoven een van de beste studentensteden van Nederland. Maar dat studentenleven moet wel ergens van betaald worden. Enter studentenuitzendbureau Studentalent. Hier vind je niet alleen bijbanen die lekker betalen, maar die ook nog eens de kickstart van jouw carrière zijn: ze zijn namelijk studiegerelateerd en staan dus goed op je cv!

Zorg bijbaan Eindhoven

De zorg zit te springen om enthousiaste, jonge en leergierige mensen zoals jij! Zeker wanneer jij straks een baan in de zorg ambieert en een opleiding in die richting volgt, is ons studentenuitzendbureau hét startpunt voor een bijbaan in een ziekenhuis of een andere zorginstelling.  

Bijbaan onderwijs Eindhoven

Volg jij een opleiding aan de PABO of word jij docent in het voortgezet onderwijs? Ook dan vind je bij Studentalent een bijbaan die jou voorbereidt op jouw toekomst. Bijvoorbeeld voor de klas als onderwijsassistent of in de kinderopvang, maar ook als surveillant bij tentamens en examens. Jij leert zo alvast de beste werkgevers van Eindhoven en omgeving kennen – en zij jou! 

Klantcontact Eindhoven

Verzekeraars, banken, (web)winkels en andere dienstverleners kunnen altijd gemotiveerde studenten gebruiken die graag een advies op maat en een excellente dienstverlening bieden. Kies dus voor een bijbaan in het klantcontact via ons studentenuitzendbureau. Dan kies jij je eigen werktijden en heb je een uitdagende bijbaan met goede verdiensten!  

Team Eindhoven

Ben jij op zoek naar een bijbaan of startersfunctie in de omgeving van Eindhoven? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match!