Growing potential

Wij helpen jou om te groeien

Studentenuitzendbureau Rotterdam

Wil jij graag genieten van het studentenleven in Rotterdam? En naast je studie lekker geld verdienen, met een bijbaan waarmee je meteen ook aan je cv bouwt? Dan is Studentalent voor jou perfect. Bij dit studentenuitzendbureau in Rotterdam vind je de leukste studiegerelateerde bijbanen. Daarmee werk je aan je toekomst én aan een leuke studententijd!

Bijbaan in Rotterdam

Jij wilt graag een mooie carrière tegemoet gaan. Wij begrijpen dat. Daarom zorgt studentenuitzendbureau Studentalent in Rotterdam ervoor dat jij jouw carrière kunt starten met een bijbaan die precies past bij jouw opleiding. In welke richting jouw studie ook is: de beste manier om alvast werkervaring op te doen in jouw werkgebied is een bijbaan via Studentalent. 

Studentenuitzendbureau zorg

Je kunt bij dit studentenuitzendbureau bijvoorbeeld terecht voor een bijbaan in de zorg. Volg jij een studie in die richting? Dan kun je bij gerenommeerde werkgevers, zoals het Erasmus MC, aan de slag. Je leert dan alvast het werkgebied kennen én werkgevers leren jou kennen! 

Bijbaan onderwijs Rotterdam

Volg jij een lerarenopleiding, zoals de PABO? Ook dan kun je bij Studentalent jouw perfecte bijbaan vinden! We hebben bijbanen voor de klas, maar ook als surveillant bij tentamens. Daardoor kun jij nu alvast ervaring opdoen in het onderwijs en kennismaken met de leukste scholen en stichtingen. 

Werken in klantcontact

Ook wanneer jij graag een bijbaan in het klantcontact wilt, is Studentalent voor jou hét startpunt. Want de klantcontactcentra van onder meer banken, verzekeraars en webwinkels zitten te springen om studenten die weten hoe ze met mensen om kunnen gaan en die snel leren. Bij ons studentenuitzendbureau vind je de leukste vacatures!

Team Rotterdam

Ben jij op zoek naar een bijbaan of startersfunctie in de omgeving van Rotterdam? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match! 

Wil je meer weten over studentenuitzendbureau Studentalent? Of nu alvast solliciteren op de bijbaan die jou gaat helpen je studielening af te bouwen en je cv op te bouwen? Bekijk dan hieronder onze vacatures en vind de beste bijbaan vandaag nog!