Growing potential

Wij helpen jou om te groeien

Studentenuitzendbureau Utrecht

Studeren aan de Universiteit Utrecht of de Hogeschool Utrecht is leuk en uitdagend. Natuurlijk wil jij genieten van alles wat het studentenleven in Utrecht te bieden heeft. Maar daarvoor heb je wél geld nodig. Wil jij jouw studielening afbouwen en je cv opbouwen? Dan is een bijbaan via studentenuitzendbureau Studentalent in Utrecht voor jou de ideale oplossing. 

Bijverdienen in de zorg

Bij Studentalent kun je bijvoorbeeld aan de slag met een bijbaan in de zorg. Zeker wanneer ook jouw studie in de richting van de zorg is, is dat een buitenkans. Want niet alleen verdien jij dan een leuk centje bij, je maakt ook alvast kennis met werkgevers in de zorg én je doet waardevolle werkervaring op. 

Werken in klantcontact Utrecht

Ook wanneer jij graag een bijbaan in het klantcontact wilt, is Studentalent voor jou hét startpunt. Zeker in Utrecht zijn er heel veel klantcontactcentra van onder meer banken, verzekeraars en webwinkels. Daar zijn veel studenten nodig die snel kunnen leren en die het leuk vinden om advies te geven en service te verlenen. Bij studentenuitzendbureau Studentalent hebben we altijd de leukste vacatures in klantcontact. 

Bijbaan onderwijs Utrecht

Wil jij graag leraar worden en zit je op de PABO of een andere opleiding voor docent? Dan kun je via ons studentenuitzendbureau alvast werkervaring opdoen. Zo hebben we bijbanen voor de klas of als huiswerkbegeleider. Maar ook surveilleren tijdens tentamens is mogelijk. Leer alvast de leukste werkgevers in het onderwijs kennen, zodat jij straks een streepje voor hebt! 

Team Utrecht

Ben jij op zoek naar een bijbaan of startersfunctie in de omgeving van Utrecht? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match! 

Bij studentenuitzendbureau Studentalent in Utrecht vind je de beste bijbanen. En bij het matchen van jou aan je werkgever gebruiken wij de modernste technieken. Wil jij alvast ervaring opdoen in jouw toekomstige werkveld én geld verdienen om je studentenleven te bekostigen? Bekijk dan hieronder onze vacatures en je vindt jouw perfecte bijbaan snel en gemakkelijk!