Studentenvacatures Amsterdam

De leukste stad van Nederland? Dat is Amsterdam! Dus jij wilt alles uit het studentenleven halen wat erin zit. Maar ook aan je toekomst werken. Met een bijbaan van Studentalent sla je twee vliegen in een klap. Je vult daarmee je cv en je koelkast. Want onze studentenvacatures zijn allemaal studiegerelateerd. Je verdient er dus geld mee en je doet relevante werkervaring op! 

Studentenvacatures in Amsterdam

Je vindt bij Studentalent alleen studentenvacatures voor studenten aan het hbo en wo. En die vacatures passen bovendien ook nog eens bij je opleiding. Want je bijbaan moet niet alleen geld opleveren, maar ook ervaring in jouw toekomstige werkveld. Zo verdien je geld en kun je ook meteen waardevolle vlieguren maken in de branche waar jij straks in gaat werken. Bovendien leren de meest toonaangevende werkgevers jou alvast kennen – en jij hen. Zo heb jij straks een streepje voor!  

De beste studentenvacatures

Wij zijn volledig gericht op onderwijs, zorg en klantcontact. We gaan dus niet de breedte in, maar de diepte. Daarom kennen wij de werkgevers in de regio Amsterdam in deze drie werkvelden heel goed en hebben wij altijd als eerste de leukste studentenvacatures. En daar profiteer jij van. Want de leukste bijbanen voor de klas, in het klantcontact van bijvoorbeeld verzekeraars of banken óf bij ziekenhuizen en zorginstellingen vind je als eerste bij ons. 

Innovatief in studentenvacatures

Bij Studentalent zijn we innovatief. Zo regel jij bij ons alles – van je aanmelding tot je urenbriefje – digitaal en maken we gebruik van videosollicitaties en online inwerkprogramma’s. Ook bij het maken van de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever in Amsterdam gebruiken we digitale tools. Zo zorgen we ervoor dat jouw bijbaan ook écht bij jou past!

Onze studentenvacatures in Amsterdam

Benieuwd geworden wat we jou te bieden hebben? Hieronder vind je onze studentenvacatures in Amsterdam. Solliciteren doe je heel snel en eenvoudig online. Zit jouw ideale studentenvacature er nog niet bij, maar wil je dat we wel voor jou gaan uitkijken naar een studiegerelateerde bijbaan? Maak dan een account aan en we gaan voor je aan de slag! 
 

Studentenvacatures Amsterdam

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
45 vacatures