Studentenvacatures Rotterdam

Studeer jij in Rotterdam, bijvoorbeeld aan de Erasmus Universiteit, de Hogeschool Rotterdam of Inholland? En zoek jij een leuke bijbaan die aansluit bij je studie én die goed betaalt? Zodat jij alvast je cv kan gaan vullen, maar ook je bankrekening? Neem dan eens een kijkje bij de studentenvacatures van Studentalent in Rotterdam.

Vacatures voor studenten

We hebben studentenvacatures voor studenten in drie werkgebieden: zorg, onderwijs en klantcontact. Omdat Studentalent zich hierin heeft gespecialiseerd, weet je zeker dat je bij ons de leukste vacatures vindt. En omdat we innovatieve technieken gebruiken bij het maken van onze matches, zorgen we ervoor dat jouw bijbaan ook écht bij jou past.

Studentenvacatures in Rotterdam

We hebben in Rotterdam studentenvacatures bij toonaangevende werkgevers. Bijvoorbeeld het Erasmus Medisch Centrum, maar ook bij andere werkgevers in de zorg, het onderwijs en klantcontract. Omdat onze consultants goede contacten hebben bij deze werkgevers, kunnen ze jou altijd als eerste de leukste vacatures bieden!

Studentenvacatures in zorg, onderwijs en klantcontact

De studentenvacatures van Studentalent zijn er voor álle studenten aan de universiteit en het hbo. Wat je ook studeert: we hebben de juiste bijbaan voor jou. Ligt jouw toekomst in de zorg? Dan vind je bij Studentalent de leukste bijbaan in een ziekenhuis of een andere zorginstelling. Zit je op de pabo of een andere lerarenopleiding? Dan kun je alvast ervaring opdoen voor de klas, bij een kinderdagverblijf, als huiswerkbegeleider of als surveillant bij tentamens! En wanneer jij een dienstverlenende instelling hebt en het leuk vindt om mensen te adviseren en te helpen, kun je aan de slag in klantcontact bij onder meer webshops, banken en verzekeraars. 

Vind de beste studentenvacatures in Rotterdam

Studeer jij in Rotterdam en wil je vandaag nog starten het met vullen van je cv én je koelkast? Bekijk dan al onze studentenvacatures en solliciteer direct! Liever eerst kennismaken met ons? Ook dat is mogelijk. Maak meteen je profiel aan. 

Studentenvacatures Rotterdam

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
109 vacatures