Studentenvacatures Utrecht

Utrecht is de leukste studentenstad van Nederland! Studeer jij aan de Universiteit Utrecht of de Hogeschool Utrecht? Dan wil jij alles uit het studentenleven halen dat erin zit. Daarvoor heb je een bijbaan nodig die lekker betaalt. Maar het kan nóg beter: een bijbaan die goed betaalt én goed aansluit bij jouw studie. Bij Studentalent vind je de leukste studentenvacatures voor studiegerelateerde bijbanen in Utrecht. 

Studentenvacatures in Utrecht

Onze studentenvacatures zijn bij toonaangevende werkgevers Utrecht in het klantcontact, het onderwijs én de zorg. Zo maak jij alvast kennis met hen – en heb jij straks een streepje voor! En omdat onze consultants met al deze werkgevers goede contacten onderhouden, hebben we altijd als eerste de beste studentenvacatures en startersfuncties. Daar pluk jij de vruchten van. 

Vacatures in zorg, onderwijs en klantcontact

Je vindt bij ons studentenvacatures in drie werkgebieden: zorg, onderwijs en klantcontact. Wij zijn hier volledig in gespecialiseerd. Zo weet je dus zeker dat je bij ons de leukste vacatures vindt, waarbij je ook écht waardevolle werkervaring opdoet voor jouw toekomst. Bij het maken van de juiste match gebruiken we innovatieve technieken, zoals videosollicitaties. Leuk en heel makkelijk! Zo vind jij snel de bijbaan die écht bij jou past. 

Werken in zorg, onderwijs of klantcontact

Welke studie je ook volgt: bij onze studentenvacatures zit altijd een bijbaan voor jou! Ga jij straks in de zorg werken? Dan hebben we bijbanen in het ziekenhuis of in een andere zorginstelling. Zit je op de PABO of een andere lerarenopleiding? We hebben volop studentenvacatures voor de klas, maar ook in de kinderopvang en zelfs als surveillant tijdens tentamens – en voor dat laatste hoef je uiteraard geen lerarenopleiding te volgen. En met een juridische, dienstverlenende of financiële achtergrond kun je terecht in klantcontact bij onder meer verzekeraar, webwinkels en banken. 

Jouw ideale studentenvacature in Utrecht

Wil jij alles uit je studententijd in Utrecht halen? Kies dan voor een bijbaan via Studentalent en selecteer jouw perfecte studentenvacature uit het overzicht hieronder!

Studentenvacatures Utrecht

Zoek een passende baan
Dienstverbanden
Functie
Specialisatie
Soort werk
Beschikbaarheid (uren, minimaal)
Beschikbaarheid (uren, maximaal)
Uren per week dat je wilt werken
0
40
90 vacatures