Growing potential

Wij helpen jou om te groeien

Studentenuitzendbureau Amsterdam

Amsterdam is een échte studentenstad. Maar dat leuke studentenleven kost wel geld. Daarom is er studentenuitzendbureau Studentalent. Bij ons vind je een bijbaan die past bij jouw studie en bij jouw toekomstige werkambities. Zo kun je nu al ervaring opdoen in het werkveld waarin jouw carrière zich gaat afspelen én kun je lekker bijverdienen om met volle teugen van het studentenleven te genieten.

Studie en bijbaan in Amsterdam

In Amsterdam zijn de mogelijkheden onbegrensd, zowel qua studie als qua carrière. Wil je jouw loopbaan alvast een kickstart geven? Dan kun je bij studentenuitzendbureau Studentalent terecht voor de beste studiegerelateerde bijbanen in onderwijs, zorg en klantcontact. Geld verdienen én aan je cv bouwen: met Studentalent combineer jij het beste van twee werelden! 

Bijbaan in de zorg

Word jij straks arts, verpleegkundige, fysiotherapeut of heb je een ander beroep in de zorg gekozen? Dan kun je bij ons studentenuitzendbureau alvast waardevolle ervaring opdoen in Amsterdam. Bij diverse ziekenhuizen en andere zorginstellingen hebben we bijbanen op het gebied van zorgondersteuning, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van ICT en administratie.  

Klantcontact Amsterdam

Ga jij liever op een andere manier met mensen om? En ben je dienstverlenend ingesteld? Dan is een bijbaan in het klantcontact voor jou ideaal. We hebben bijbanen bij bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen, banken en (web)winkels, waarin het jouw taak is om ervoor te zorgen dat klanten op een goede manier worden geholpen.  

Bijbaan onderwijs Amsterdam

Sta jij na je opleiding voor de klas? Ook dan kun je via studentenuitzendbureau Studentalent in Amsterdam alvast werken aan je cv. Want we hebben veel bijbanen bij scholen, bijvoorbeeld als onderwijsassistent. Ook surveilleren tijdens tentamens en examens is mogelijk, of huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren. Jij maakt zo alvast kennis met de beste werkgevers en jij kunt alvast rondsnuffelen in je toekomstige werkveld, terwijl je ook lekker verdient. Wat wil je nog meer? 

Vind jouw bijbaan hier!

Start je carrière en vind jouw perfecte bijbaan in het vacature-overzicht hieronder! Liever eerst even kennismaken voordat je solliciteert? Dat kan ook. Maak een profiel aan en wij gaan met je in gesprek over wat jij wilt en wat we jou te bieden hebben. 

Team Amsterdam

Ben jij op zoek naar een bijbaan of startersfunctie in de omgeving van Amsterdam? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match! 

Cookies

Wij gebruiken onze eigen en third-party cookies zodat we beter begrijpen hoe de website gebruikt worden en wij de ervaring op onze website kunnen verbeteren.

Accepteren
Beheren